Børkop
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: lørdag d. 13. august 2022

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: lørdag d. 13. august 2022

DR1

05:25  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:55  

Gift ved første blik USA XIII (26:26)
Gift ved første blik USA XIII (26:26) Værterne Jamie Otis og Doug Hehner ser tilbage på nogle af de mest romantiske, dramatiske og sjove øjeblikke fra de første 12 sæsoner af Gift ved første blik.

07:15  

Alene i vildmarken II (1:8)
Alene i vildmarken II (1:8) Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd - alt filmer de selv. Den, der klarer sig længst, vinder. I program 1 følger vi deltagerne på eksperimentets første dage, hvor storm og uvejr giver deltagerne den værst tænkelige start og hvor selv de mest basale ting som læ og varme giver uventet store udfordringer.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

The Larkins (3:6)
The Larkins (3:6) Britisk komediedrama fra 2021. (The Larkins) Ma Larkin synes, at Pop Larkin arbejder for meget. Så de drager på ferie til kystbyen Margate. Imens har de overladt ansvaret for de andre børn og gården til Mariette og Charley. Men weekenden ved havet bliver ikke helt, som de havde forventet. Og hjemme på gården må Charley se sig overhalet indenom, da Tom inviterer Mariette ud og suser afsted med hende i sin smarte sportsvogn.

DR2

05:50  

TV Junkie
TV Junkie Amerikansk dokumentar fra 2006. Rich Kirkham får sit første videokamera som 14-årig. Kameraet bliver hans bedste ven og fortrolige, og han begynder at dokumentere alle sider af sit liv. I løbet af de næste femten år gør han lynkarriere inden for tv fra lokalreporter på det lokale nyhedsprogram til korrespondent for det landsdækkende 'Inside Edition'. Han bliver gift med sin elskede Tami og får to dejlige sønner. Et liv på solsiden som Rick dokumenterer med sit kamera. Ingen ved, at han samtidig filmer sit meget vanskelige privatliv uden for familiens skød. Rick er nemlig blevet narkoman, og hans afhængighed af kokain koster ham til sidst karrieren, familien og næsten livet, alt sammen omhyggeligt registreret af Rick Kirkhams eget nysgerrige og altseende kamera.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:30  

Tidens tegn
Tidens tegn Et magasinprogram på tegnsprog. Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (7)
Rosa fra Rouladegade III (7) Frida har en storesøster, der hedder Cille. Cille er ti år ældre end Frida, og de har ikke den samme mor, så ofte bor de forskellige steder. Og Frida savner ofte Cille frygteligt meget. Derfor vil Frida sammen med Rosa bage en overraskelseskage til Cille. Men først skal de udspionere Cille, for Cilles værelse er fyldt med spændende tøj og sminke. Og de skal være meget stille, for det viser sig, at Cille er hjemme samtidig.

05:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:00  

Ernest & Celestine (11)
Ernest & Celestine (11)

06:10  

Sarah og And (12)
Sarah og And (12)

06:20  

Bamselægen - Infektion (7)
Bamselægen - Infektion (7) Bamselægen Sandra får i dag besøg af Sigga Lou og bamsedukken Lulu. Lulu er uheldigvis blevet skubbet ud af sengen af de andre bamser, og har fået et sår på benet. Det kræver lidt mere end at blive pustet på, men heldigvis er Sandra specialist i syge bamser. Sigga Lou og Sandra undersøger Lulu, men afbrydes undervejs af Professor Allan, som har en masse at fortælle om bakterier. Er det mon bakterier, der har gjort Bamsedukken Lulu syg?

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee (31)
Hey Duggee (31)

07:00  

Velkommen i 0.A (6)
Velkommen i 0.A (6) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er startet i 0. klasse. Sammen med sin mor skal Hazem til skolelægen i dag. Der er en tolk med, der skal oversætte fra dansk til arabisk, så hans mor forstår, hvad lægen siger. Hazem skal måles og vejes, og så vil lægen gerne høre, hvad Hazem spiser, og hvem han leger med.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Sikke et cirkus
Sikke et cirkus Dansk spillefilm fra 2017. Cirkusbarnet Ramona elsker cirkuslivet og sin usædvanlige cirkusfamilie. Men et spor i sneen og en række mystiske hændelser forstyrrer hendes verdensorden. Nogen holder øje med hende. Men hvorfor? Samtidig opfører hendes far, Cirkusdirektøren Kaj, sig meget underligt, så da Cirkus Suverænum truer med at overtage alle cirkuskunderne, må cirkusvennerne Onkel Reje, Rosa, Hr. Skæg og alle de andre hjælpe Ramona. Manuskript og instruktion: Lotte Svendsen. Produktion: Asta Film.

08:41  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:00  

The Larkins (4:6)
The Larkins (4:6) Britisk komediedrama fra 2021. (The Larkins) Pop Larkin opdager, at togstationen er lukningstruet. Det er en oplagt mulighed for både at redde den og tjene en skilling undervejs. Han får hjælp af en modstræbende Miss Chand og de andre landsbyboere, men udfordringen vokser sig større undervejs. Samtidig er det store spørgsmål, om det er Tom eller Charley, der kan få Mariette til at blive. Hvis da nogen af dem? Alt imens den smarte blondine Pauline har nu set sig varm på Charley.

09:45  

Rick Steins vidunderlige Sydengland (8:15)
Rick Steins vidunderlige Sydengland (8:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) I Cornwall er der altid noget at se. Denne gang besøger Rick Stein et mejeriet i Davidstow og stedets ostesmager Mark Pitts-Tucker, der får penge for at spise op til 700 osteprøver om ugen. I den gamle fiskerby Newlyn hører han om en af Storbritanniens mest revolutionerende kunstbevægelser. Og han opdager den urtolige historie bag et af det mest berømte malerier, der er malet her.

10:15  

Ghislaine Maxwell: Overgreb, løgne og hemmeligheder (3:3)
Ghislaine Maxwell: Overgreb, løgne og hemmeligheder (3:3) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Who is Ghislaine Maxwell?) I 2005 kommer Jeffrey Epstein i politiets søgelys i Florida for at have forgrebet sig seksuelt på unge piger helt ned til 14-års alderen. Ved hjælp af penge, magt og indflydelse undgår Ghislaine at blive inddraget i sagen. Men ofrenes advokater har en strategi, der tvinger hende op i et hjørne. Da hun bliver arresteret den 2. juli 2020, er ofrene lettede. Vil retssagen give yde dem retfærdighed?

11:00  

Orkestret (7:10)
Orkestret (7:10) Dansk dramaserie fra 2022. Jeppe og Bo danner en alliance for at slippe af med Simon én gang for alle. Bo skal sabotere Simon inden Torsdagskoncerten, mens Jeppe prøver at få oprejsning efter fyringen af Marcellino ved at erstatte den midlertidige Chefdirigent, som forguder Simon, med den højt agtede Mablewood. Jeppe og Gertrud tager helt alternative metoder i brug for at overtale Mablewood til at takke ja til stillingen og Jeppe kommer ud, hvor han ikke kan bunde. Medvirkende: Frederik Cilius, Rasmus Bruun, Neel Rønholt, Emma Sehested Høeg, Caspar Phillipson, Lise Baastrup, Ina-Miriam Rosenbaum m.fl. Manuskript: Mikkel Munch-Fals og Anna Juul. Instruktion: Mikkel Munch-Fals. Idé: Adam Price. Fotograf: Niels Buchholzer. Scenografer: Mina Lejbølle, Anne Oddershede. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: SAM Productions for DR.

11:30  

Hammerslag - Den klassiske murermestervilla
Hammerslag - Den klassiske murermestervilla Mange danskere er vilde med den klassiske murermestervilla. Derfor inviterer vært, Tina Müller, os denne gang indenfor i to røde murermestervillaer i Sorø. Lars Lyng og Kristine Virén dyster mod Christian Torp og Lena Schmüser, når prisen først skal gættes på en attraktiv villa fra 1936, der byder på fine, originale detaljer og masser af muligheder. Turen går blot til den anden side af vejen, når prisen dernæst skal gættes på en villa fra 1919. Her begejstres eksperterne både af beliggenhed, et moderne køkken-alrum og et velbevaret, lyseblåt badeværelse.

DR2

09:00  

VM Ridesport: Para-dressur, hold, grad 3, direkte
VM Ridesport: Para-dressur, hold, grad 3, direkte Kommentatorer: Birgitte Borch & David Amager

09:00  

Alle kan blive millionær
Alle kan blive millionær Hvem drømmer ikke om at være uafhængig af en månedsløn? Hvem vil ikke gerne være økonomisk fri til at vælge det liv, man selv drømmer om? En stor gruppe danskere er i gang med at gøre drømmen til virkelighed. De er privatinvestorer og sætter kursen mod den første million. Og de deler gerne deres metoder. Thea og Stefan sparer sig vej til millionerne. Linnea investerer på aktiemarkederne og vil have penge nok, inden hun er 45. Og supertraderen Tom Hougaard spiller det store spil. Han er forlængst millionær i alle verdens valutaer - og sætter hver dag nye millioner på højkant i jagten på endnu flere penge.

10:00  

Soundtrack Service med Han Duo - musik fra TV-serier
Soundtrack Service med Han Duo - musik fra TV-serier Elias Eliot & Jacob Ege Hinchely fra Han Duo præsenterer de bedste hits fra TV-serier spillet af DR Symfoniorkestret.

10:10  

European Championships: Roning, direkte
European Championships: Roning, direkte Der er garanti for høj fart på vandet, når kontinentets stærkeste roere skal findes ved European Championships i München. Kommentatorer: Mathias Jacobsen

TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

Disney Sjov
Disney Sjov En hel time med tegnefilm for unge og gamle, store og små, børn og barnlige sjæle. Se nye og klassiske tegnefilm fra Disneys skattekiste.

10:25  

Kasper og Sofie (7)
Kasper og Sofie (7)

10:40  

Kasper og Sofie (8)
Kasper og Sofie (8)

10:55  

Alfons Åberg (1)
Alfons Åberg (1) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:10  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh møder Kragen for første gang og spørger ham, om han vil være hendes ven. Men kan en krage og en ko virkelig være venner?

11:20  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Sisse redder dagen + Store og små ture

11:40  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Ren barnemad + Fortællingen om to Nella'er

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Anne og Anders i Europa - Græsrødder og gourmet i Ungarn
Anne og Anders i Europa - Græsrødder og gourmet i Ungarn Ude på EU's østlige flanke ligger Ungarn, den hårde dreng i klassen, som kan lide at gå selv. På rejsen i det gamle sletteland møder Anne og Anders græsrødder og gourmettyper, paprika-bønder og popmusikere.

13:15  

Nak & Æd - En fasan på Mols
Nak & Æd - En fasan på Mols Mols i Østjylland viser sig fra sin smukkeste side og lejren står flot placeret i baghaven på et gods. Denne gang ønsker Jørgen og Nikolaj at yde deres allerbedste. Derfor skærper Jørgen sin skydeevne med træning inden jagten begynder. Nikolaj drømmer om at tilberede en fasan efter en helt særlig fransk opskrift. Men hvis ikke Jørgen rammer en fasan, så er Nikolaj tvunget til at kokkerere med hvide mus. Heldigvis får Jørgen hjælp af en hund med en meget god næse.

14:15  

Søren Vesters Have - Stauder og sensommerblomster
Søren Vesters Have - Stauder og sensommerblomster På Bornholm findes den vildeste staudehave uden regler, "bare gør det" hedder filosofien, det er noget, Søren kan li'. Og så er der gode tips hos Esther, der er mester i at holde haven fyldt med blomster til langt ind i efteråret.

14:45  

Vera: Hjem
Vera: Hjem Engelsk krimiserie fra 2018. (Vera: Home) Livet i en fredelig forstad tager en dyster drejning, da en mor til to findes dræbt i sin baghave. Veras efterforskning blotlægger en sag præget af hemmeligheder og løgne. Naboskabet er ikke helt så godt, som det ser ud til at være - og også mordofret selv og hendes familie har dybe hemmeligheder.

DR2

13:45  

VM Ridesport: Para-dressur, hold, grad 1, direkte
VM Ridesport: Para-dressur, hold, grad 1, direkte Kommentatorer: Birgitte Borch & David Amager

13:45  

VM Ridesport: Para-dressur, hold, grad 3
VM Ridesport: Para-dressur, hold, grad 3 Den danske dobbelt paralympiske mester, Tobias Thorning Jørgensen og Karla Dyhm Junge rider i dag for at forsøge at sikre Danmark en holdmedalje til VM. Der rides det obligatoriske program, Grand Prix Special. Kommentatorer: Birgitte Borch & David Amager

14:20  

VM Ridesport: Para-dressur, grad 5, hold, direkte
VM Ridesport: Para-dressur, grad 5, hold, direkte Nu skal det afgøres om det danske para-dressurlandshold skal have medaljer ved VM. I den sidste og afgørende konkurrence rider Nicole Johnsen i grad V. Der rides det obligatoriske program, Grand Prix Special. Kommentator: Birgitte Borch og David Amager.

TVR

12:00  

Stop! (1)
Stop! (1) Klara vil være sørøver i børnehaven i dag, men hendes forældre tvinger hende til at have sit almindelige tøj på. Det vil Sørøver-Klara ikke finde sig i.

12:05  

Stop! (2)
Stop! (2) Klaras far har bagt nogle virkelig gode boller til hendes navnedag. Klara vil gerne spise dem med det samme, men far siger, hun må vente til i morgen. Hvis bare Klara kunne gøre, så det blev i morgen nu...

12:15  

Rabalder
Rabalder Kris skal bo hos sin far denne sommer. Hans nye lillebror synes, det er fedt. Desværre for Kris, er hans lillebror typen, som kan lide at lege med ild.

12:30  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:40  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

13:10  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:20  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:46  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) DiktaThor har altid drømt om at have magten over Bakkeby, men hvad sker der, når han så pludselig bare får den? Efterhånden bliver drøm til mareridt for ham, for hvad skal han så stile efter, og hvad stiller han op med alle Bhilkhanernes dumme spørgsmål?

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3) Cleopatra har udtænkt en snedig plan. Hun kan skyde Sprinter med en bytte-maskine, så hun kan overtage Sprinters krop og på den måde bare fange Sprinter, uden nogen opdager det! Hun har dog overset, at selvom hun godt nok får Sprinters krop, så får Sprinter altså også hendes!

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) DiktaThor og Cleopatra holder våbenhvile og slår pjalterne sammen for at stoppe Sprinter. De sætter fælder op overalt i Bakkeby, men det er alle andre end superhelten, der går i dem. Det begynder at se sort ud, og der er kun én ting, Sprinter kan gøre - spille skurkenes superkræfter ud mod hinanden.

13:51  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) Bakkeby er stået op til en frygtelig larm; der er nemlig ikke kun én men TO skurke på spil, som kæmper om magten - DiktaThor og Cleopatra. Sprinter får sin sag for med både at redde byen og med at skabe fred mellem de to skurke, som viser sig at være intet mindre end bror og søster!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4) Skyhvalen kæmper med nogle humørsvingninger, der resulterer i nogle voldsomme uvejr med lyn og torden. Og inden Sprinter og Leo kan nå at hjælpe Skyhvalen, har Cleopatra set muligheder i de ødelæggende kræfter. Hun vil stjæle nogle af Skyhvalens lyn til at få ram på Sprinter.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5) Trillingerne har fået en stor maskine i udklækningssgave. Nu kan de også være seje, ligesom Sprinter! Men da de alle har en controller, der styrer den store maskine, er det tydeligt, at det kun kan ende i kaos. Et kaos, som kun DiktaThor kan stå bag. Sprinter må nu få trillingerne til at samarbejde, så de kan klare DiktaThor og hans onde plan.

13:55  

Monster Buster
Monster Buster Ebbe er rigtig træt at det dumme fantasi-monster, der stjæler hans kammerjunker. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med en masse sejt klæd-ud-tøj og hjælper Ebbe med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2) Der er valg i Bakkeby og det plejer at være lidt ligegyldigt, da Senior er den eneste, der stiller op. Men i år melder DiktaThor sig på banen med en masse tomme løfter om superkræfter og medvind til alle. Det bliver straks et stort hit, så Sprinter bliver udfordret i forsøget på at samle byen bag den døsige Senior.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Bum har udtænkt sin hidtil største plan, og det kræver ikke alene en superhelt, men også at både venner og fjender går sammen, hvis Bhilkha skal reddes ...

14:10  

Onkel Rejes fede sommerferie (8)
Onkel Rejes fede sommerferie (8) Onkel Reje er i fuld gang med forberedelserne til at blive far. Men inden han ved af det, er det nyheden om Moses Hansen Hansens dødsensfarlige Dødsdrome, der tager opmærksomheden. For Onkel Reje mener godt, at man kan køre på motorcykel, selvom man er gravid. Desværre for ham er de børnehadende naboer Didrik og Skidrik også dukket op ved Dødsdromen og de har planer om at udnytte situation til én gang for alle at tilintetgøre Onkel Reje.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Motor Mille lod sig fange af den sure mand med vilje, så han kan føre hende hen til den hemmelige klub. Børnebanden befrier Motor Mille, og så sniger de sig ind i Klubben for sure mænd. Motor Mille bruger sin bue og pil til at snuppe en hel kuffert fyldt med Vokseværk.

14:45  

Sprinter Galore II - Fødselsdag (2)
Sprinter Galore II - Fødselsdag (2) Magnus har fødselsdag og får både sang og kage og gaver - alt sammen noget, som Sprinter aldrig har prøvet. Sprinter er jaloux og kommer til at overtage fødselsdagen, så Magnus bliver ked af det, og pludselig er Magnus væk. Finder de ham igen? Og hvad er det for en stor gave, Thomas og Kathrine har til Magnus?

DR1

16:15  

Drabet på kælkebakken (4:4)
Drabet på kælkebakken (4:4) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Brennpunkt: Drapet i Akebakken) I 2021 beder Rigsadvokaten én af Norges fremmeste afhøringseksperter om at granske politidokumenterne fra Silje-sagen. Det, han finder ud af, kan få store konsekvenser for mange mennesker. Bør sagen genoptages?

17:00  

Belgravia (6:6)
Belgravia (6:6) Britisk dramaserie fra 2020. James Trenchard opdager, at beskyldningerne mod Charles Pope er falske. Sandheden om Charles' baggrund betyder, at John Bellasis er på nippet til at miste alt, han har drømt om. Det gør ham yderst farlig.

17:50  

Min have III (4:8)
Min have III (4:8) Norsk haveserie fra 2019. (Hagen min) Heidi besøger en asiatisk-inspireret have i Blommenholm sydvest for Oslo. Med piblende vand, utallige klatreplanter og et godt tag på en hækkesaks har haveejer Tor Gundersen skabt en helt speciel oase. Snedkeren Stine camouflerer havens problembarn, skraldespanden.

DR2

15:00  

EM Kunstsvømning: Duet, finale, direkte
EM Kunstsvømning: Duet, finale, direkte Der er garanti for glitter og god underholdning, når de næste europæiske mestre skal findes ved EM i kunstsvømning i Rom. Kommentatorer: Mikkel Gøtzsche & Cecilie Højmark

16:00  

European Championships: Triatlon (m), direkte
European Championships: Triatlon (m), direkte Hvem er hurtigst i vandet, på cyklen og på to ben? Følg triatlon-konkurrencerne ved European Championships i München. Kommentatorer: Tobias Boldt

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:55  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Supervovser for fuld styrke: Vovserne versus Kopikatten!

16:55  

Marie og Maria (1:6)
Marie og Maria (1:6)

17:10  

Mission Valhalla (1)
Mission Valhalla (1) Gjallarhornet er blevet stjålet! Hornet, der skal varsle guderne, når de onde jætter er på vej mod Asgård, er væk. Ragnarok kan være nær, og det er ikke så godt, hvis guderne ikke opdager det i tide. Ungdommens gudinde Idun drager sammen med den modige, jordiske heltinde Ida ud for at skaffe Gjallarhornet tilbage. For Valhalla!

17:25  

Babylons stol - Kan man klare bane 9? (23)
Babylons stol - Kan man klare bane 9? (23) Hjemme på loftet er Rosa ved at blive utålmodig, og hun finder på en snedig måde, hvorpå hun kan få Babylon til at svare på hendes spørgsmål. Det tyder på at Babylon ikke har rent mel i posen. Kommer Rosa nogensinde til at se sin familie igen?

17:40  

Den store rejse
Den store rejse

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Dyreungerne i Rocky Mountains: At vokse op (2:2)
Dyreungerne i Rocky Mountains: At vokse op (2:2) Østrigsk naturprogram fra 2022. (Born in the Rockies) Dyreungerne i Rocky Mountains vokser hurtigt. De har overlevet den første lange og hårde vinter. Men der er stadig nye udfordringer, der venter - og færdigheder, der skal læres inden foråret. For når isen tør, betyder det, at barndommen slutter, og de skal klare sig på egen hånd.

20:00  

Crocodile Dundee II
Crocodile Dundee II Australsk komedie fra 1988. (Crocodile Dundee II) Crocodile Dundee er netop faldet til i New York sammen med sin kæreste, Sue, da narko-gangsteren Rico kidnapper hende for at få fat i en film, der ellers kan sikre ham mange år i fængsel. Men ingen render med Crocodile Dundees dame, og vor helt tager den store junglekniv frem og drager han ud i storbyen for at finde Sue og Rico. Mick Crocodile Dundee: Paul Hogan Sue Charlton: Linda Kozlowski. Desuden medvirker: Walter Reilly: John Meillon. Charlie: Ernie Dingo. Rico: Hechter Ubarry. Manuskript: Paul og Brett Hogan. Instruktion: John Cornell.

DR2

18:00  

EM Svømning: Finaler, direkte
EM Svømning: Finaler, direkte Der skal findes en perlerække af europæiske mestre, når EM i svømning på lang bane løber af stablen i Rom. Kommentatorer: Kristian Pedersen

20:00  

The Kindness of Strangers
The Kindness of Strangers Spillefilm fra 2019 af Lone Scherfig. En kvinde flygter til New York med sine børn fra en voldelig ægtemand. Her møder hun en række fremmede, som hun efterhånden væver sin skæbne sammen med. Tilfældige sammentræf og øjeblikke af næstekærlighed får overraskende følger. Medvirkende: Zoe Kazan, Esben Smed, Tahar Rahim, Andrea Riseborough, Caleb Landry Jones, m.fl. Manuskript og instruktion: Lone Scherfig. Fotograf: Sebastian Blenkov. Produktion: Creative Alliance i samarbejde med bl.a. DR.

TVR

18:05  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Drengen og Jern-kæmpen
Drengen og Jern-kæmpen (The Iron Giant) Tegnefilm med danske stemmer. Noget stort dukker op i horisonten. Hogarth Hughes har lige reddet en stor robot, som faldt ned fra himlen og landede på jorden. Nu har Hogarth en meget stor ven og et endnu større problem: Hvordan holder man en 20 meter høj, stål-spisende - især skrotbiler - kæmpe hemmelig? Det er endnu sværere, når en nysgerrig agent fra regeringen er på jagt efter det fremmede væsen fra rummet. Og soldater både til lands, til vands og i luften er sendt ud for at tilintetgøre rumvæsnet.

19:50  

Smølferne
Smølferne

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:45  

Unge Morse V (5:6)
Unge Morse V (5:6) Engelsk krimi fra 2018. (Endeavour) En deltager i et internationalt gameshow bliver likvideret for rullende kameraer. Morse og Thursdays efterforskning lukkes lynhurtigt ned af politiets efterretningstjeneste. Hemmelighedskræmmeriet gør dog kun Morse ekstra nysgerrig. Han er fast besluttet på at komme til bunds i sagen, og snart er han på kollisionskurs med nogle temmelig farlige typer. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

23:15  

Sherlock: De 3's tegn
Sherlock: De 3's tegn Engelsk krimi fra 2013. (Sherlock: The Sign of Three) John Watsons store dag er kommet - han skal giftes med Mary Morstan. Sherlock Holmes er Johns forlover, og den ellers så selvsikre detektiv er rystende nervøs. Men det er ikke Sherlocks eneste problem. For pludselig går det op for ham, at nogen planlægger at myrde en af bryllupsgæsterne. Men hvem? Og hvordan? Sherlock Holmes: Benedict Cumberbatch. Dr. John Watson: Martin Freeman. Mary Morstan: Amanda Abbington. Instruktion: Colm McCarthy.

DR2

21:50  

Uden samtykke - De magtfulde mænd (3:3)
Uden samtykke - De magtfulde mænd (3:3) Dansk dokumentarserie fra 2022. Peters første gang gik helt galt og hans sexliv har været smadret siden. Nu vil Peter konfrontere sin krænker for at forstå, hvad der skete den aften på Roskilde Festival, hvor han var bare 19 år gammel. Patrik mødte som 15-årig sit store idol. Han troede, de skulle drikke the og snakke om, hvordan manden var blevet kendt. Men i stedet oplevede Patrik at blive tvunget til sex.

22:15  

Ren teknologi: Mere grøn strøm, tak!
Ren teknologi: Mere grøn strøm, tak! I Danmark kan vi godt lide at prale med, at vi har den grønne førertrøje stukket helt ned i bukserne. Men hvis vi tager klimaklaphatten af, så kræver fremtiden langt mere grøn strøm end vi har i dag. Især på verdensplan. Har vi teknologierne klar og kan vi nå at bygge nok af det?

23:00  

Filmperler: You Were Never Really Here
Filmperler: You Were Never Really Here Prisbelønnet britisk thrillerdrama fra 2017. Joe er en brutal og martret krigsveteran, der lever af at opspore forsvundne piger. Da en senators teenagedatter bliver kidnappet, hyres Joe til at redde hende. Joes mission fører ham dybt ind i en korrupt og ultravoldelig underverden, der også bringer ham i kontakt med hans eget indre mørke og hans længsel efter udfrielse. Joaquin Phoenix modtog Cannesfestivalens pris for bedste mandlige skuespiller for sin præstation som Joe, mens Lynne Ramsay, filmens instruktør, fik prisen for bedste manuskript. Medvirkende: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Judith Roberts m.fl. Instruktion: Lynne Ramsay.

TVR
DR1

00:45  

McDonald og Dodds: Huset Crocketts fald
McDonald og Dodds: Huset Crocketts fald Britisk krimi fra 2020. Hun er en benhård, handlekraftig karrierekvinde. Han er en stilfærdig, tænksom nørd, der falder i ét med tapetet. Kommissær Lauren McDonald og kriminalassistent Dodds har intet som helst til fælles. Men da en ukendt mand findes død i den rige opfinder Maxton Crocketts herskabsvilla, må de to slå pjalterne sammen for at afsløre morderen.

02:15  

Mord med dr. Blake (10)
Mord med dr. Blake (10) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Ballarats første kvindelige læge har hængt sig selv. Sådan ser det i hvert fald ud ved første øjekast. Dr. Blake konstaterer imidlertid hurtigt, at dr. Mahoney var død, allerede inden hendes lig blev hængt op i hospitalets vaskeri. Skal morderen findes blandt hospitalets øvrige ansatte?

02:15  

Mord med dr. Blake (8)
Mord med dr. Blake (8) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Udfordreren James Holbrook slår sin modstander ud af et populært tv-quizshow - hvorefter han findes død i garderoben. Dr. Blake konstaterer hurtigt, at der er tale om mord. Til gengæld er Blake og politiinspektør Lawson ikke enige om, hvem morderen er.

03:10  

Hammerslag - Historiske huse
Hammerslag - Historiske huse I denne omgang af Hammerslag skal vi se en masse historiske detaljer og sjæl, når prisen skal gættes på to boliger fra 1800-tallet. Christian Torp og Mira Lie Nielsen konkurrerer mod Lars Lyng & Kristine Virén, når to historiske huse i Sydvestjylland skal prissættes. Vært, Tina Müller, inviterer først indenfor i et byhus i den gamle by Ribe, der byder på både nyt og gammelt. Dernæst går turen til Store Darum, hvor holdene skal gætte en udbudspris på et hus i ægte Morten Korch stil med stråtag og blomstrede tapeter.

03:40  

Sporløs (6:8)
Sporløs (6:8) Indtil Christian var 25 år gammel, troede han, at hans adoptivforældre var hans biologiske forældre. Men det viste sig, at han havde rødder i det sydamerikanske land Colombia. Lige siden har det været Christians største ønske at blive genforenet med sin biologiske familie. I dag er Christian 36 år, og bor i Malmø med sin kone og tre børn.

DR2

00:25  

Playboys hemmeligheder (3:12) Oprydningsholdet
Playboys hemmeligheder (3:12) Oprydningsholdet Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) Playboy-bunnierne var det 20. århundredes mest berømte sexsymbol. Playboy hyrede de smukkeste kvinder i verden til at iføre sig kaninører og -hale og lovede at beskytte dem. Men uden for klubberne, i selve Playboy-huset og i selskab med Hefners VIP-venner blev kvinderne udsat for overgreb, som blev dækket over af et "oprydningshold".

01:05  

Playboys hemmeligheder (4:12) Loyalitetens pris
Playboys hemmeligheder (4:12) Loyalitetens pris Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) I 1970'erne indleder politiet en efterforskning af Hefner og stoffer i Playboy-verdenen. Her får vi indblik i livet med Hefner gennem optagelser og vidnesbyrd fra to kvinder, Hefners assistent Bobbie Arnstein, der døde af selvmord, mens hun blev efterforsket for narkotikahandel, og modellen Adrienne Pollack, der døde af en overdosis i 1973.

01:55  

Den britiske kongefamilies privatliv (3:3) - Dronning Elizabeth
Den britiske kongefamilies privatliv (3:3) - Dronning Elizabeth Britisk dokumentarserie fra 2021. (Private lives of the Windsors) For næsten 70 år siden fik det britiske kongehus en ny monark. Og kroningen fandt sted med pomp og pragt. Men tre personer blev problematiske for den nye majestæt. Hendes mands onkel, den opportunistiske Lord Mountbatten. Dronningens uregerlige lillesøster, prinsesse Margaret. Og hendes mor, der i årevis havde været magten bag tronen, og ikke var villig til at give den position fra sig.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, BOERKOP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0810063733